Ugyanaz a gól kettőt ért a PSG-nek

Horizontal
Paris Saint-Germain's French midfielder Adrien Rabiot celebrates after scoring his team's second goal during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Amiens at the Parc des Princes stadium in Paris on October 20, 2018. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain idénybeli tizedik bajnokiját is megnyerte, miután hazai pályán 5-0-ra legyőzte az Amiens-t.

A párizsiak győzelméhez kétség sem férhetett, de a csapat játékán meglátszott az edzői döntés értelmében még a keretbe sem nevezett Neymar hiánya.

A vezetést Marquinhos góljával szerezték meg a hazaiak, a brazil Ángel Di María jobb oldali szögletét csúsztatta a kapuba a rövid saroknál.

A 42. percben ugyanez volt a forgatókönyv: Di María jobbról ívelt be egy szögletet, ezúttal azonban nem Marquinhos, hanem Rabiot érkezett a labdára a rövid oldalon. Ön észreveszi a különbséget a két gól között? Mi nem.

Sokáig úgy tűnt, hogy az Amiens megússza a nagyobb verést, de a hajrára felpörgött a PSG, Julian Draxler, Kylian Mbappé és a csereként beállt 19 éves Moussa Diaby is betalált, így lett kiütéses hazai siker a vége.

A PSG tíz forduló után is százszalékos, és már most tetemes előnnyel vezeti a francia bajnokságot.