Vágólapra másolva!
Az Atromitosz a hajrában szerzett találattal győzte le 3-2-re a vendég Aszterasz Tripoliszt a görög bajnokság hetedik fordulójában. Az athéni csapat őrzi veretlenségét, és pontszámban újra beérte az éllovas PAOK-ot.

A kapuban Megyeri Balázzsal, a támadósorban pedig Ugrai Rolanddal felálló Atromitoszra papíron könnyű mérkőzés várt a 16 csapatos Szuperliga 14. helyén álló Aszterasz ellen, azonban a vendégek váratlanul rágós falatnak bizonyultak, és csak a 42. percben sikerült egy büntetőből megszerezni ellenük a vezetést. Az öröm azonban csak negyedóráig tartott, mert Luis Vallente bombájával egyenlítettek a vendégek, akiket Munafo – egyébként igen szép – öngólja sem tört meg, hiszen három perccel később már 2-2-t mutatott az eredményjelző. Az utolsó szó azonban a duplázó Kuluriszé volt, aki megmentette mindhárom pontot az Atromitosznak. Ugrai Roland ekkor már nem volt a pályán, őt a 81. percben cserélte le a csapat edzője.

Az Atromitosz így pontszámban beérte a listavezető PAOK-ot, mindkét csapatnak 19 pontja van, a MOL Vidi elleni Európa-liga-meccsre készülő szaloniki együttes jobb gólkülönbségének (plusz 10 a plusz 8-cal szemben) köszönhetően vezeti a Szuperligát. A két csapat rangadójára november 3-án kerül sor az Atromitosz otthonában.