Társoldalunk:

Lezuhant a Leicester City tulajdonosának helikoptere

2018.10.27. 22:03

Lezuhant a Premier League-ben szereplő Leicester City tulajdonosának helikoptere a klub parkolójában. Sérültekről és további részletekről egyelőre nem tudni.

A helikopter rendszerint a 2016-os bajnokcsapat thaiföldi tulajdonosát, Vichai Srivaddhanaprabhát és vendégeit szokta szállítani. A Mirror brit lap arról ír, hogy szemtanúk szerint a King Power Stadion parkolójában zuhant le a helikopter a West Ham United elleni találkozó után, és rengeteg rendőr és tűzoltó érkezett a helyszínre. 

Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere a leicesteri King Power StadionbanForrás: AFP/Paul Ellis

Arról egyelőre nem tudni, hogy vannak-e sérültek, illetve, hogy pontosan mi is történt a helikopterrel, de az biztos, hogy súlyos volt a helyzet, ugyanis a szemtanúk képein és videóin is látszik, hogy nagy lánggal égett a jármű a becsapódás után. 

Nagy lánggal égett a helikopter:

Forrás: Ryan Browne/BPI/REX/Shutterstock

A leicestershire-i rendőrség megerősítette a baleset tényét, egy szemtanú pedig azt mondta a Mirrornak, hogy a felszállás után rögtön látszott, hogy nagy bajban van a gép, amelyik éppen csak el tudta hagyni a stadiont, ahol rendszerint a tulajdonost szokta felvenni. 

Vichai Srivaddhanaprabha 2010 áprilisában vette meg a Leicester Cityt, és a következő évben lett a klub elnöke, az ő irányítása alatt érte el fennállása legnagyobb sikerét a gárda, amikor megnyerte a 2015-16-os Premier League-kiírást.