Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) megszavaztatta a szurkolókat, akiknek arról kellett dönteniük, hogy melyik volt az NB I első tizenegy fordulójának legszebb gólja, illetve legnagyobb védése.

Előbbi kategóriában összesen tizenegy szebbnél szebb gólra lehetett voksolni, végül nagy fölénnyel, a voksok 37 százalékát besöpörve nyert a Ferencváros válogatott játékosának, Lovrencsics Gergőnek a MOL Vidi FC elleni - mint később kiderült, egy pontot érő - bombája.

Második lett a Puskás Akadémia védője, Hegedűs János, aki emlékezetes gólt rúgott a Ferencvárosnak, amikor a félpályán túlról ívelt egy szabadrúgást Dibusz Dénes kapujába. A harmadik helyen is a fővárosi zöld-fehérek egyik játékosa, méghozzá Varga Roland végzett.

A kapusok között hasonlóan nagy fölénnyel, a szavazatok 33 százalékát begyűjtve győzött a paksi Nagy Gergely, aki óriási bravúrt mutatott be az ötödik fordulóban a Ferencváros ellen, ami egy pontot ért a tolnaiaknak.

A második és a harmadik legtöbb voksot (18, ill. 14 százalék) pedig a ferencvárosi Dibusz Dénes egy-egy bravúrja érdemelte ki.