Vágólapra másolva!
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő SPAL játékosmegfigyelői már több mérkőzésen is megnézték Hegedűs Jánost, a Puskás Akadémia 22 éves védőjét, aki az utóbbi hetekben bombagólokkal hívta fel magára a figyelmet.

„Hegedűs Jánost valóban megnézték a SPAL képviselői,

több U-válogatott mérkőzésre és egy bajnokira is elkísértük őket. De nincs ebben semmi meglepő, a megfigyelők folyamatosan járják a pályákat, gyűjtik az információkat" – ismerte el az érdeklődést az NSO megkeresésére a futballistát képviselő ChampSport Ügynökség nevében Papp Gábor.

Azonban fontos leszögezni, a scoutok látogatása nem jelenti, hogy ajánlatot is tesznek az adott játékosért. Tudomásunk szerint mostanáig nem történt kapcsolatfelvétel a SPAL és a Puskás Akadémia között, és az, hogy a megfigyelésből lesz-e ajánlattétel, annak függvénye, hogy a jó teljesítményt tudja-e állandósítani a futballista" – tette hozzá a játékosügynök.

A 22 éves Hegedűs János Szombathelyen nevelkedett és a Haladásban lett stabil NB I-es játékos. 2017 februárjában Pintér Attila külön kérésére szerződött a Puskás Akadémiához, ahol eddig 37 mérkőzésen négy gólt szerzett és négy gólpasszt adott.