Társoldalunk:

Mourinhónak nem állt szándékában sértegetni

2018.11.08. 10:44

José Mourinho, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője állítása szerint sem a Juventust, sem annak szurkolóit nem akarta megsérteni viselkedésével a két együttes szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzése után.

A portugál trénert a torinói drukkerek folyamatosan heccelték a találkozó alatt, majd amikor az MU a hajrában váratlanul fordított, és ezzel értékes három pontot szerzett, a láthatóan frusztrált Mourinho a füléhez tartotta kezét, ezzel jelezve, hogy most várja a nézők véleménynyilvánítását.

Kilencven percen keresztül inzultáltak, pedig én csak a munkámat végeztem. Én viszont nem sértegettem senkit– mondta az olasz Sky csatornának, hozzátéve, hogy hideg fejjel azért nyilván nem viselkedne így.

Mourinho a lefújás után provokálta a Juve drukkereitForrás: AFP/Isabella Bonotto

Mourinho két hete, a manchesteri mérkőzésen is összetűzésbe került a Juventus drukkereivel, akiknek az akkori provokálására három ujját mutatta fel, utalva az Internazionale vezetőedzőjeként elért sikereire, a 2010-es triplázásra. A portugál tréner szerdai viselkedését már a pályán szóvá tette Leonardo Bonucci, a hazaiak védője, majd a körülötte felforrósodó légkörben Mourinhót le kellett kísérni a pályáról.

A Juventus a 2-1-es veresége ellenére az élen áll a H csoportban, de még nem harcolta ki a továbbjutást.