Sérülten játszott csatárt a védő, a 91. percben győztes gólt fejelt

fbl Horizontal
Atletico Madrid's Uruguayan defender Diego Godin (L) celebrates with Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann after scoring a goal during the Spanish league football match between Club Atletico de Madrid and Athletic Club Bilbao at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on November 10, 2018. (Photo by CURTO DE LA TORRE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid kétszer is hátrányba került, de végül 3–2-re győzött a vendég Athletic Bilbao ellen szombaton, a spanyol bajnokság 12. fordulójában.

Az augusztus 20. óta nyeretlen Bilbao Inaki Williams góljaival kétszer is vezetést szerzett, ám az Atlético mindkétszer egyenlített – előbb Thomas Partey, majd Rodri talált be –, sőt a 91. percben a középső védő Diego Godín fejesével a győzelmet is kiharcolta.

Az uruguayi gólját először les miatt érvénytelenítette a játékvezető, de a felvételek újranézése után kiderült, hogy nem volt az, és megadták.

Godín a hosszabbításban nyerte meg a meccset az Atléticónak Forrás: AFP/Curto De La Torre

Godín egyébként sérülten játszotta le a mérkőzés végét, mert Diego Simeone vezetőedző a 62. percre az összes cserelehetőségét kihasználta. „Nem volt több cserénk, ezért azt mondtam, »maradok«. Felmentem csatárnak, de már moccanni is alig bírtam" – nyilatkozta a madridiak csapatkapitánya a mérkőzés után.

Győzelmével az Atlético feljött a második helyre a Barcelona mögé.

Összefoglaló itt.