2021-ig írt alá a Real Madrid új edzője

fbl Horizontal
Real Madrid's Argentinian coach Santiago Solari addresses a press conference on the eve of the UEFA Champions League group G football match Viktoria Plzen v Real Madrid in Plzen, Czech Republic on November 6, 2018. (Photo by Michal CIZEK / AFP)
Vágólapra másolva!
Kedden este a Real Madrid hivatalosan is megerősítette, hogy 2021 júniusáig Santiago Solari marad a csapat vezetőedzője.

A Julen Lopetegui menesztése után ideiglenesen kinevezett Solari mind a négy mérkőzését megnyerte Real-edzőként, ráadásul irányításával a csapat 15 gólt rúgott, és mindössze kettőt kapott, ezzel pedig a 116 éves klub legjobban debütáló trénere lett.

Solari 2021-ig írt alá Forrás: AFP/Michal Cizek

12 fordulót követően a madridiak a hatodik helyen állnak a spanyol bajnokságban, de csak négy pont a lemaradásuk a listavezető Barcelona mögött, amely az október 28-ai El Clásicón ötöt lőtt nekik.

Az El País című spanyol napilap értesülése szerint eddig Solari volt a legalacsonyabb fizetéssel rendelkező vezetőedző a La Ligában, új szerződése alapján viszont szezononként körülbelül 4 millió eurót kap.

Solari eddigi eredményei

Melilla-Real Madrid 0-4 (kupa)
Real Madrid-Valladolid 2-0 (bajnoki)
Plzen-Real Madrid 0-5 (BL)
Celta Vigo-Real Madrid 2-4 (bajnoki)