James Rodriguez visszatérhet a Real Madridhoz

FSV Mainz 05 vs Bayern Munich Sports soccer Bundesliga rhs lrs
27 October 2018, Rhineland-Palatinate, Mainz: 27 October 2018, Germany, Mainz: Soccer: Bundesliga, FSV Mainz 05 - FC Bayern Munich, 9th matchday. Munich's James Rodriguez is sitting on the bench. Photo: Torsten Silz/dpa - IMPORTANT NOTICE: DFL an d DFB regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.
Vágólapra másolva!
Német sajtóinformációk szerint a Bayern München nem fog élni opciós jogával, és a nyáron visszaengedi James Rodriguezt a Real Madridhoz.

A 2017 nyarán kölcsönben megszerzett kolumbiai támadó kegyvesztetté vált Niko Kovac vezetőedzőnél, ezért a klub vezetősége úgy döntött, hogy a jövőben nem tart igényt a játékosra, akinek véglegesítése 35,2 millió eurójába kerülne a német rekordbajnoknak.

A Bayern nem tart igényt Jamesre Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Torsten Silz

A Bayern ráadásul azt tervezi, hogy a nyáron felfrissíti a korosodó keretét, így Jamesen kívül több más alapember is távozhat. A hírek szerint a bajorok 200 millió eurót szánnak a generációváltásra.

James idén nyolc bajnokin és három Bajnokok Ligája-mérkőzésen lépett pályára a Bayernben, és összesen három gólt szerzett.