Sergio Ramos nem hagyta annyiban Lovren támadását

fbl Horizontal
Real Madrid's Spanish defender Sergio Ramos gestures during the Spanish league football match between RC Celta de Vigo and Real Madrid CF at the Balaidos stadium in Vigo on November 11, 2018. (Photo by MIGUEL RIOPA / AFP)
Vágólapra másolva!
Ha bárki azt hitte volna, hogy Sergio Ramos majd szó nélkül hagyja, hogy Dejan Lovren a könyökös után még szóban is beleszálljon, az vagy nagyon naiv, vagy egyáltalán nem ismeri a spanyol védőt.

Tovább forrnak az indulatok a meglehetősen parázsra sikeredett csütörtöki Horvátország–Spanyolország Nemzetek Ligája-mérkőzés után. Mint emlékezetes, Dejan Lovren, a horvátok védője a szándékosságot alig leplezve könyökölte le Sergio Ramost, ami egyfajta revans volt azért, amiért a spanyol a májusi BL-döntőben elbánt Lovren csapattársával, Mohamed Szalahhal.

Lovren kiosztott Ramosnak egy könyököst, majd a spanyolokat hergelte

Dejan Lovren a horvát válogatott védője és Sergio Ramos csütörtök este futott össze újra a focipályán, amikor a Nemzetek Ligájában a vb-ezüstérmes horvátok 3-2-re nyertek. Lovernnek és a horvátoknak volt miért visszavágni, ugyanis szeptemberben a spanyolok 6-0-ra verték a horvát csapatot. A BL-ben ugye szintén Ramos örülhetett Lovren ellen, ráadásul Szalaht is úgy vitte földre, hogy le kellett cserélni.

A horvát itt még nem állt meg, szóbeli üzeneteti mellékelt az első csapáshoz: „Ha jól megnézed Sergio Ramost, látod, hogy egy csomót hibázik. De ő a Real Madridban játszik. Amikor a csapatod 5-1-re vagy 5-2-re győz, senki nem látja a hibákat. Én viszont amilyen peches vagyok, egyet hibázok, és már ki is kaptunk egy 1-0-ra.”

Ezt már nem tűrte szó nélkül a spanyolok világ- és Európa-bajnok védője, és ő is megfogalmazta véleményét a témában. „Ha valaki úgy érzi, hogy rólam kell beszélni, lelke rajta. Közben azért tisztában kéne lenniük azzal, hogy mit csinálnak a pályán... nem másokról beszélni. Persze vannak, akikből csak a frusztráció beszél. Az idő mindenkit szépen a megfelelő helyre tesz.”

Csodálkoznánk, ha nem lenne a folytatása a dolognak, alig várjuk a következő Real Madrid–Liverpool meccset a Bajnokok Ligájában.