Társoldalunk:

Sergio Ramos nem hagyta annyiban Lovren támadását

2018.11.18. 09:44

Ha bárki azt hitte volna, hogy Sergio Ramos majd szó nélkül hagyja, hogy Dejan Lovren a könyökös után még szóban is beleszálljon, az vagy nagyon naiv, vagy egyáltalán nem ismeri a spanyol védőt.

Tovább forrnak az indulatok a meglehetősen parázsra sikeredett csütörtöki Horvátország–Spanyolország Nemzetek Ligája-mérkőzés után. Mint emlékezetes, Dejan Lovren, a horvátok védője a szándékosságot alig leplezve könyökölte le Sergio Ramost, ami egyfajta revans volt azért, amiért a spanyol a májusi BL-döntőben elbánt Lovren csapattársával, Mohamed Szalahhal.

Lovren kiosztott Ramosnak egy könyököst, majd a spanyolokat hergelte

Dejan Lovren a horvát válogatott védője és Sergio Ramos csütörtök este futott össze újra a focipályán, amikor a Nemzetek Ligájában a vb-ezüstérmes horvátok 3-2-re nyertek. Lovernnek és a horvátoknak volt miért visszavágni, ugyanis szeptemberben a spanyolok 6-0-ra verték a horvát csapatot. A BL-ben ugye szintén Ramos örülhetett Lovren ellen, ráadásul Szalaht is úgy vitte földre, hogy le kellett cserélni.

A horvát itt még nem állt meg, szóbeli üzeneteti mellékelt az első csapáshoz: „Ha jól megnézed Sergio Ramost, látod, hogy egy csomót hibázik. De ő a Real Madridban játszik. Amikor a csapatod 5-1-re vagy 5-2-re győz, senki nem látja a hibákat. Én viszont amilyen peches vagyok, egyet hibázok, és már ki is kaptunk egy 1-0-ra.”

Ezt már nem tűrte szó nélkül a spanyolok világ- és Európa-bajnok védője, és ő is megfogalmazta véleményét a témában. „Ha valaki úgy érzi, hogy rólam kell beszélni, lelke rajta. Közben azért tisztában kéne lenniük azzal, hogy mit csinálnak a pályán... nem másokról beszélni. Persze vannak, akikből csak a frusztráció beszél. Az idő mindenkit szépen a megfelelő helyre tesz.”

Csodálkoznánk, ha nem lenne a folytatása a dolognak, alig várjuk a következő Real Madrid–Liverpool meccset a Bajnokok Ligájában.