Juhász Roland sikeréhsége nem csökkent

Juhász Roland, MOL Vidi FC
Juhász Roland szerezte az első gólt sóstói MOL Arénában
Vágólapra másolva!
A Mol Aréna Sóstó stadionavató bajnokiján az egyetlen gólt a fehérvári csapatkapitány, Juhász Roland szerezte, aki a futball szeretetéről, a reggeli útnak indulásról, sőt a koráról is beszélt a Nemzeti Sportnak adott interjújában.

A MOL Vidi FC 35 éves csapatkapitánya három legemlékezetesebb gólja között említi az Újpest elleni szerdai találatot.

szintén az Újpest ellen szerzett fejessel, bajnokok lettünk az MTK-val, pedig már mindenki odaadta az aranyat a Fradinak. Az első válogatott meccsemen betaláltam Japán ellen, és a világbajnoki címvédő olaszok elleni lövésem is jó emlék – van sok, nem könnyű választani, de helye lesz a szerdainak is a szívemben."

Juhász Roland szerezte az első gólt sóstói MOL Arénában Forrás: molvidi.hu

A Nemzeti Sportnak arról is beszélt, hogy egy fárasztó meccs, négy belga és három magyar bajnoki cím, kilencvenöt válogatottság, három az Év magyar labdarúgója-díj, milliónyi nagy csata után mi motiválja, hogy ugyanúgy edzésre induljon reggel, mint évekkel ezelőtt.

"A futball szeretete az egyik. Jó géneket is örököltem, gyerekként hallottam, hogy

A másik oka, hogy vannak célok. Minden tiszteletem azoké, akik évekig középcsapatban játszanak, amellyel el kell kerülni a kiesést, s a dobogó már ünnep. Nálunk más a helyzet. Mindig a bajnoki címért küzdhettem, és most valóra vált az álmom, hogy magyar csapattal, itthon kerüljünk be az Európa-liga csoportkörébe. Szeretnénk továbbjutni, és a bajnoki címről sem mondtunk le.

Ezek a célok ébren tartják a motivációt, a sikeréhségem nem csökkent.

Ennyi. Máris megvan minden okom rá, hogy reggel útnak induljak. Jól érzem itt magam, szeretek ide tartozni."

További részletek a Nemzeti Sport cikkében.