Alexis Sánchez idén már nem játszhat

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho (L) and Manchester United's Chilean striker Alexis Sanchez attend a training session at the Carrington Training complex in Manchester, north west England on November 26, 2018, on the eve of their UEFA Champions League group H football match against Young Boys. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
Izomsérülés miatt várhatóan januárig nem léphet pályára Alexis Sánchez, a Manchester United chilei válogatott labdarúgója.

A 29 éves támadó az együttes csütörtöki edzésén kapott a combjához, és a vezetőedző, José Mourinho pénteki beszámolója szerint "a fájdalmas kiáltás, és az, ahogy a sérülés történt" azt vetíti előre, hogy jó ideig nélkülöznie kell játékosát.

Mourinho szerint Alexisre hosszú kihagyás vár Forrás: AFP/Oli Scarff

"Ez nem egy kis sérülés, ami egy hét vagy tíz nap alatt rendbe jön" - tette hozzá a portugál szakember, aki szerint legalább egy hónapot vesz majd igénybe játékosa rehabilitációja.

Az MU a Bajnokok Ligájában bejutott a 16 közé, a bajnokságban ugyanakkor 13 fordulót követően csak a hetedik helyen áll.