A francia sztár DJ egy kérdéssel porig alázta az első női aranylabdást

ceremony fbl award Horizontal
French DJ and producer Martin Solveig (C) invites Olympique Lyonnais' Norwegian forward Ada Hegerberg (R) to dance past Former French footballer and host David Ginola after receiving the 2018 FIFA Women's Ballon d'Or award for best player of the year during the 2018 FIFA Ballon d'Or award ceremony at the Grand Palais in Paris on December 3, 2018. - The winner of the 2018 Ballon d'Or will be revealed at a glittering ceremony in Paris on December 3 evening, with Croatia's Luka Modric and a host of French World Cup winners all hoping to finally end the 10-year duopoly of Cristiano Ronaldo and Lionel Messi. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Hétfőn este impozáns gála keretében kiosztották a France Football Aranylabdát, és mostanra gyakorlatilag már mindenki tudja, hogy a Real Madrid és a horvát válogatott középpályása, Luka Modric kapta a férfiaknál az elismerést. A nőknél pedig a 23 éves norvég csatár, Ada Hegerberg győzött, de az ő örömébe gusztustalanul beletrollkodott a világhírű francia lemezlovas, Martin Solveig, aki azt hitte, hogy vicces.

Hegerberg összesen 42 gólt lőtt a 2017-18-as idényben a Olympique Lyon színeiben, amellyel francia bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert. Utóbbi sorozatban 14-szer volt eredményes. Nem ez volt az első alkalom, hogy női játékos is kapott Aranylabdát, de az még a FIFA-díjakkal összemosódott korszakban létezett. A France Football viszont korábban még nem honorált hölgyet, Hegerberg lett az első győztes.

Sajnos ott volt a helyszínen Martin Solveig is, aki úgy érezte, hogy az örömittas pillanatokban neki nem jutott elég nagy szerep, ezért megpróbált vicceset mondani, miután táncot lejtett a Lyon csatárával. Csakhogy ez éppen az ellenkezője lett, nevezzük inkább szexistának. A DJ megkérdezte a norvég klasszist, twerkelni is tud-e, magyarul seggrázósan táncolni. Hegerberg ezen láthatóan kiakadt, sarkon fordult, és el akarta hagyni a színpadot, mielőtt David Ginola odalépett volna hozzá.

Az eset után Solveig bocsánatot kért, majd kiposztolt egy képet, ahol kezet ráznak Hegerberggel. Legközelebb talán gondolkodni is fog, mielőtt ilyen megnyilvánulásokkal alázna meg valakit.