Újabb edzőt rúgtak ki Spanyolországban

Valencia CF v Villarreal CF - La Liga Valencia CF Villarreal Cf La Liga soccer FOOTBALL Liga Santander Spain SPORT Comunidad Valenciana Javi Calleja
Javi Calleja during the match between Valencia CF against Villarreal CF , week 17 of La Liga 2017/18 at Mestalla stadium, Valencia, SPAIN - 17th December of 2017. (Photo by Jose Breton/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Menesztette a vezetőedzői posztról Javi Calleját a spanyol labdarúgó-bajnokságban 17. Villarreal.

A klub hétfőn közölte, hogy a gyenge eredmények miatt felbontotta a szakember szerződését. Utódját nem nevezték meg, de jelezték, hogy "a következő néhány órában" bejelenthetik az új vezetőedzőt. Calleja, a Villarreal korábbi középpályása, 2017 szeptemberében vette át a csapatot, és irányításával az előző idényben ötödikként zárt az együttes.

Calleját a gyenge eredmények miatt rúgták ki Forrás: NurPhoto/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A 40 éves szakvezető a mostani szezonban viszont már kevés sikert ért el a Villarreallal, amely 15 forduló után három győzelemmel, öt döntetlennel és hét vereséggel csak három ponttal előzi meg a 18., már kiesést jelentő helyen álló Athletic Bilbaót.

A csapat a csütörtöki utolsó forduló előtt az élen áll az Európa-liga G csoportjában, de még nem biztosította be továbbjutását a legjobb 32 közé.