Csupasz fenékkel ünnepelte parádés gólját az olasz focista

SS Lazio v UC Sampdoria - Serie A rome olimpico stadium serie a FOOTBALL soccer
Ss Lazio v Uc Sampdoria - Serie A Riccardo Saponara of Sampdoria celebrates with the supporters after the goal of 2-2 scored at Olimpico Stadium in Rome, Italy on December 08, 2018 (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Nem akármilyen körülmények között ért véget a Serie A 15. fordulójában a Lazio–Sampdoria mérkőzés. Ami pedig a meccs utolsó gólja után következett, az még magánál a találatnál is emlékezetesebb volt.

Az hagyján, hogy a 90. percben 1-1-re állt a találkozó, de még a 90+5.-ben is. Amikor pedig egy perccel később Ciro Immobile egy büntetőből megszerezte a rómaiak második gólját, joggal gondolhatták a hazaiak, hogy zsebben a három pont. Csakhogy Davide Massa játékvezető jónak látta még hosszabbítani, egészen addig, hogy a 90+9. percben Riccardo Saponara zseniális góljával kiegyenlítettek a genovaiak.

Az igazi show azonban csak eztán jött: a 26 éves genovai középpályás ugyanis, miközben a Samp-drukkerek felé rohant, vadul vetkőzni kezdett, és mire a Stadio Olimpico a pályától meglehetős távolságra lévő lelátójához ért, már alig volt rajta valami. Így ugrott a vendégszurkolók nyakába, akik közül valaki élt az alkalommal, és otthagyta a tenyérlenyomatát a játékos meztelen tomporán: