Rivaldo nagyot álmodott: a Real Madridból erősítené meg a Barcát

Friendly - Barcelona Legends x Pernambuco Legends, Rivaldo
PE - Recife - 14/04/2018 - Friendly - Barcelona Legends x Pernambuco Legends - Rivaldo during a friendly match between Barcelona Legends and Pernambuco Legends, held at the Arena Pernambuco, in the city of Recife this Saturday (14). The game marks the first time of the Spanish club in Brazilian lawns. Photo: Paulo Paiva / AGIF
Vágólapra másolva!
A spanyol válogatott Iscóval kapcsolatban az elmúlt hetekben többször cikkeztek a külföldi lapok, miszerint nem érzi jól magát a Real Madridban és kipróbálná magát egy új csapatnál. A Barcelona korábbi legendás brazil játékosa, Rivaldo pedig úgy gondolja, hogy a négyszeres BL-győztes játékos jól illene a katalán csapat játékrendszerébe.

A 26 éves, 90 millió euróra értékelt középpályás 2013 óta 257 meccsen 45 gólt lőtt a Real Madridban, így nehezen elképzelhető, hogy a klub vezetősége épp a legnagyobb riválisának adná el. Persze korábban a két csapat között játékos mozgásra akadt példa –elég csak a portugál Luis Figóra gondolni –, ennek ellenére még Rivaldo is úgy látja, hogy nehezen lenne kivételezhető az átigazolás.

Isco a Barcelonában? Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

„Nagyon szívesen látnám Iscót a Barcelonában. Kiváló képességekkel megáldott labdarúgó, akivel nagyot nyerne a klub. Persze nehezen elképzelhető, hogy az ősi riválisok meg tudnának egyezni a feltételekben" – árulta el a korábbi világklasszis brazil focista.