Egy év kihagyás után talán visszatérhet a Liverpool angol válogatott középpályása

FOOTBALL - CHAMPIONS LEAGUE FINAL - REAL MADRID v LIVERPOOL 2018 CHAMPIONS CHAMPIONS LEAGUE FINAL FINALE FOOT FOOTBALL KIEV league LIVERPOOL MADRID Soccer SPORT UEFA UKRAINE
Liverpool midfielder Alex Oxlade-Chamberlain disappointed during the Champions League Final between Real Madrid and Liverpool at Olimpiyskiy National Sports Complex, Kiev, Ukraine on 26 May 2018 - Picture by Ahmad Morra / ProSportsImages / DPPI
Vágólapra másolva!
Alex Oxlade-Chamberlain, a Liverpool FC és az angol válogatott labdarúgója tavasszal visszatérhet a pályára súlyos térdsérülését követően.

"Nincs rajta nyomás, de úgy tűnik, február végén vagy március elején ismét teljes értékű edzésmunkát végezhet, és reméljük, még ebben az idényben visszatérhet a pályára" - mondta a klub pénteki sajtótájékoztatóján Jürgen Klopp vezetőedző.

A 25 éves középpályás áprilisban az AS Roma elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén sérült meg súlyosan, amikor egy szerelési kísérletnél balszerencsésen ütközött Alekszandar Kolarovval.

Az esetnél az angol futballista térde hátrafeszült, majd láthatóan komoly fájdalmakkal küzdött, és a hosszú percekig tartó ápolás után hordágyon vitték el a pálya mellől. Nyolc nappal később megoperálták a keresztszalagját, majd Klopp július közepén azt nyilatkozta, hogy szinte biztosan ki kell hagynia az egész idényt.

A német edző most elárulta, Oxlade-Chamberlain már elkezdhette a futóedzéseket, és az első jelek szerint jól reagált a sérült térde.

A listavezető, és a Premier League mezőnyében egyedüliként veretlen Liverpool szombaton éppen Oxlade-Chamberlain korábbi klubját, az Arsenalt fogadja.