A Juventusban folytatja a Premier League egyik legjobb focistája

fbl Horizontal
Manchester United's French midfielder Paul Pogba (L) vies with Arsenal's Welsh midfielder Aaron Ramsey during the English Premier League football match between Arsenal and Manchester United at the Emirates Stadium in London on December 2, 2017. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint az olasz rekordbajnok Juventus mindenben megegyezett az Arsenal lejáró szerződésű walesi középpályásával, Aaron Ramsey-vel, aki a nyári átigazolási időszakban ingyen érkezik majd a torinói csapathoz.

A 28 éves középpályásnak 2019 nyarán lejár a szerződése az észak-londoni csapattal, és bár Ramsey az őszi szezon elején klubjával megállapodott a maradásról, az Arsenal hirtelen visszavonta az ajánlatát.

Aaron Ramsey az egyik utolsó mohikán a Wenger-korszakból Forrás: AFP/Adrian Dennis

Ezt követően megindult a harc a Premier League egyik legjobb középpályásáért, akit a Real Madrid, a Paris Saint-Germain, az Internazionale és a Juventus is magához akart csábítani. Olasz sajtóértesülések szerint a torinói rekordbajnok lesz a befutó, a SportMediaset értesülése szerint Aaron Ramsey 2024-ig írt alá előszerződést a Juventushoz, éves fizetése 6.5 millió euró lesz.

Az olasz lap szerint a hivatalos bejelentésre még januárban sor kerülhet, de az sem elképzelhetetlen, hogy Ramsey már a télen klubot vált.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a Juventus már a téli átigazolási időszakban megvásárolja a walesi játékost, akiért 5 millió eurót fizet, és a német világbajnok Sami Khedira játékjogát átadná az Arsenalnak.

A 28 éves Aaron Ramsey 2008 nyarán került az Arsenalhoz. Az észak-londoni klub színeiben 355 mérkőzésen lépett pályára, 62 gólt szerzett, 63 gólpasszt adott, és háromszor nyert FA-kupát.