Társoldalunk:

Kirúgták, csomagfutár lesz a magyar válogatott focista

2019.01.09. 16:14

Akár csomagfutár vagy fuvaros is lenne Stark Péter, akit a magyar másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő ETO FC Győr múlt hétvégén menesztett. A korábbi válogatott játékos meglepődött, de tudomásul vette a döntést.

A válogatottban 19 alkalommal szereplő Stark Péter korábban éveken át futballistaként szolgálta az ETO-t, aztán előbb utánpótlásedzőnek nevezték ki, majd nemrég Király József vezetőedző segítője lett a jelenleg NB II-ben szereplő csapatnál. A múlt hétvégén anyagi okokra hivatkozva szerződést bontott vele az ETO vezetősége, a megfelelő edzői licenc hiánya miatt utánpótlástrénerként sem számítanak rá volt klubjánál – számolt be a Kisalföld.

A megyei lap hosszabb interjút is készített Starkkal, aki őszintén beszélt nehéz helyzetéről, többek között elmondta, hogy csomagfutárnak vagy fuvarosnak állhat.

Kirúgása után csomagfutárnak állhat Stark PéterForrás: www.cincerfoto.hu/Pinter Adam Cincer+36 30/211 9955

„Nem számítottam rá, hogy elküldenek, de tudomásul vettem a döntést. Nem hisztiztem, aláírtam az elém rakott papírokat, és azonnal eljöttem a stadionból. Anyagi okokra hivatkoztak. Nem jöttek be a klub korábbi elképzelései, s meg kell húzni azt a bizonyos nadrágszíjat. Elhiszem, hogy így van, nem látok bele a klub gazdasági dolgaiba" – mondta Stark.

Hozzátette, az utolsó havi fizetése maradt még a klubnál, csak azt kapja majd meg, szó sincsen végkielégítésről.

„Mindenképp találnom kell valamilyen munkát. Egy garzonban élek a két gyermekemmel, akiket el kell hogy lássak, s fel kell hogy neveljek. Lehet, hogy Bécsben csomagfutár leszek, de egy ismerős ajánlott itthon fuvarozói munkát is. Nincsenek tartalékaim. Aki tudott, az átvert és kifosztott, amikor még volt pénzem" – árulta el a korábbi válogatott játékos a jövőjével kapcsolatban.