Vágólapra másolva!
A Real Madrid tavaly májusi Bajnokok Ligája-győzelme után néhány nappal Zinédine Zidane rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze, majd bejelentette, hogy lemond vezetőedzői pozíciójáról, és távozik a klubtól. Igazából sosem derült ki, hogy a francia legenda miért lépett le Madridból, azonban most a klub korábbi elnöke kitálalt.

Zidane hivatalosan azzal magyarázta a távozását, hogy mindent megnyert a Real Madriddal, amit csak lehetséges, és úgy érzi, már nem tudja motiválni a játékosokat. Azonban Ramón Calderón, a klub korábbi elnöke úgy érzi, a valóságos indok Cristiano Ronaldo elengedése volt.

– idézi a Bleacher Report a Királyi Gárda korábbi elnökét.

Zinédine Zidane tökéletesen kezelte Cristiano Ronaldót Forrás: AFP/Ben Stansall

„Ez volt az utolsó csepp, ugyanis többször is előfordult Zidnae edzősködése alatt, hogy kérte egy játékos szerződtetését vagy elengedését, a madridiak elnöke pedig csak azért sem úgy cselekedett. Ez volt az igazi oka a távozásának, és szerintem nagyon jól döntött" – tette hozzá a korábbi elnök.

Pérez viszont kevésbé, hiszen a Real Madrid 18 fordulót követően az ötödik helyen áll a La Ligában, tíz pontra lemaradva az éllovas FC Barcelona mögött. Zidane pedig élvezi a pihenést, Ronaldo pedig a Juventus játékosaként vezeti a Serie A góllövőlistáját.