Vágólapra másolva!
A magyar fociválogatott március 21-én a szlovákiai Nagyszombatban kezdi meg a 2020-as Európa-bajnokság selejtező sorozatát, majd három nappal később a Groupama Arénában a horvátokat fogadja. A szlovákiai mérkőzésre február 6-án kezdődik a jegyárusítás, a hazai találkozókra február 8-tól először bérletet lehet vásárolni - írja az MLSZ.

A szlovák szövetség mintegy 2 000 darab belépőt biztosít a magyar szurkolók számára, a jegyek 7 800 és 9 900 forintba kerülnek. Az MLSZ szerint az igénylések száma jóval nagyobb, mint a szlovák szövetség által biztosított jegykontingens, ezért a szövetség úgy döntött, hogy nem tesz kivételt senkivel, mindenki számára azonos feltételek mellett érhetőek el a belépők.

Márciusban kezdi az Eb-selejtezőket a magyar válogatott Fotó: Polyák Attila - Origo

A március 24-i Magyarország-Horvátország találkozó kiemelt mérkőzésnek minősül, ezért a törvény névre szóló jegyértékesítést ír elő az MLSZ számára. A jegyárak nem változtak a korábbi tétmérkőzésekhez képest: elhelyezkedéstől függően 3 500-tól 15 000 forintig válthatók meg. A Szurkolói Klub tagjai a jegyek árából 15% kedvezményt kapnak.

A horvátok elleni mérkőzésre szóló jegyeket elsőként február 15-től 17-ig kizárólag a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg, majd február 18-tól a meccsnapig mindenki számára megnyílik a jegyvásárlási lehetőség.

A jegyvásárláshoz a klubkártya nem kötelező, de beléptetéskor a rendezők ellenőrizhetik a szurkoló személyi azonosságát és a jegyen szereplő adatokat.

Az Európa-bajnoki selejtezőkre bérletvásárlási lehetőséget is kínál az MLSZ. Elsőként február 8-tól 10-ig a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg bérleteiket a 4 hazai Eb-selejtezőre, majd február 11-től az első hazai meccsnapig mindenki számára megnyílik a bérletvásárlás lehetősége.