Társoldalunk:

Negyedszer is kitették a keretből a korábbi magyar válogatott focistát

2019.02.13. 17:55

A labdarúgó OTP Bank Ligában sereghajtó Szombathelyi Haladás a hivatalos honlapján tudatta, hogy a 35-szörös magyar válogatott Halmosi Péter fegyelemi okokra hivatkozva kikerült a keretből.

A szombathelyiek 39 éves csapatkapitánya a 2018/19-es szezonban két bajnoki mérkőzésen kezdőként, nyolcszor pedig csereként lépett pályára. Nos, egy darabig biztosan nem gyarapítja első osztályú bajnokijainak számát.

Klubunk – Horváth Ferenc vezetőedzővel egyetértésben – úgy döntött, hogy Halmosi Péter a szerda délelőtti edzést követően fegyelmi okok miatt kikerült az első csapat keretéből – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. – Az okokról nem szeretnék nyilatkozni, mindenesetre Halmosi határozatlan ideig nem látogathatja az első csapat tréningjeit."

Halmosi Péter nem először bűnbak SzombathelyenForrás: haladas.hu

Az egykori magyar válogatott játékost nem először tették ki a Haladás keretéből. Korábban Szentes Lázár, Kuttor Attila és Mészöly Géza is száműzte őt az edzések látogatottsága alól. Később Kuttor és Mészöly is távozni kényszerült a klubtól, Halmosi pedig az új edzőnél visszakerült a csapatba.