Társoldalunk:

Alakul a botrány Sergio Ramos körül

2019.02.14. 08:35

Sergio Ramos csapata, a Real Madrid 2-1-re nyert Amszterdamban az Ajax vendégeként a Bajnokok Ligájában. A nyolcaddöntő első meccsén a kapitány Sergio Ramos volt az egyetlen, akit eltiltás fenyegetett, végül a 89. percben szedett össze egy lapot, ami miatt a madridi visszavágón nem szerepelhet majd.

Veszélyes játékba kezdett a Real Madrid kapitánya, Sergio Ramos, aki az Ajax elleni meccsen 600. alkalommal szerepelt a madridiak mezében.

A csapatkapitány a 89. percben – amikor már 2-1-re vezetett a Madrid – kapott egy sárgát, ami miatt ki kell hagynia a visszavágót, de a negyeddöntőket tiszta lappal kezdheti meg.

Ramos az egyik tévétársaság kamerája előtt szólta el magát a meccs után.

Látva az eredményt, és nem lebecsülve az ellenfelet, hazudnék, ha azt mondanám, nem erőszakoltam ki a lapot. Többször átfutott a dolog az agyamon meccs közben.

Ramos bajba kerülhetForrás: twitter.com/mailsport

A dolog csak azért érdekes, mert az előző idényben a szintén madridi Dani Carvajal ugyanezért kapott egy extra, kétmeccses eltiltást.

Ramos egyébként nem először csinálta ezt a pályafutása során, ráadásul akkor is az Ajax ellen tiltatta el magát.

Ramos később már úgy nyilatkozott, nem direkt szedett össze sárga lapot, kíváncsian várjuk az UEFA állásfoglalását. Ramos egyébként 38. sárga lapját kapta a BL-ben, ezzel ő a rekorder.