Guzmicsból is viccet csináltak a DAC-Slovan előtt

Guzmics Richárd
Budapest, 2015. szeptember 4. Guzmics Richárd (b) és a román Gabriel Torje a Magyarország - Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2015. szeptember 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott 0-0-s döntetlent játszott a román csapattal. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Szombaton 16 órától a dunaszerdahelyi DAC fogadja a pozsonyi Slovan csapatát. Mindenki számára világos, hogy a mérkőzés nem csak a tabellán elfoglalt helyezések miatt számít presztízsmeccsnek, úgyhogy megy is az ilyenkor szinte elvárható zrikálás.

Mert az a videó, amit a Fortuna Liga tabelláján második helyezett csallóközi csapat készített a listavezetőt várva, még bőven belefér a zrika kategóriájába, aki megsértődik a poénokon, az magára vessen! A valóban fontos információk mellett olyan gyöngyszemek is elhangzanak, minthogy a Slovan beceneve a Csallóközben csak "hupikékek", illetve, hogy a hazai drukkerek bíznak benne, hogy a fővárosi csapat magyar kontingensét bővítő Guzmics Richárd ezúttal is veszélyes lesz – a saját kapujára, és megmutatják a számunkra oly' fájdalmas mozdulatot a bukaresti stadionban.

Biztos, hogy Richo (ejtsd: risó) Guzmics nem sértődött meg, de a harci szellemnek biztos, hogy jót tesznek az ilyen kis odaszúrások. Szombaton 16 órától a DAC új stadionját köszöntő ünnepségsorozat fénypontjaként rendezett mérkőzésen minden kérdésre választ kapunk.