Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo? Frenkie de Jong!

Club Atletico de Madrid v Real Madrid CF - La Liga Atletico Madrid Real Madrid La Liga week 23 soccer FOOTBALL Spain Antoine Griezmann PLAYER CHAMPIONSHIP Sports Football player Team sport SOCCER PLAYER SPORTS EQUIPMENT TOURNAMENT Competition event Spor
Antoine Griezmann of Atletico Madrid celebrates after scoring his sides first goal during the week 23 of La Liga match between Atletico Madrid and Real Madrid at Wanda Metropolitno stadium on Febreary 09 2019, in Madrid, Spain . (Photo by Jose Breton/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Antoine Griezmann megnevezte az eddigi legkeményebb ellenfelét.

Az Atlético Madrid támadója már megélt sok nagy csatát, szerepelt Bajnokok Ligája és Európa-bajnoki döntőben, nyert Európa Ligát, és a francia válogatottal világbajnokságot is. Hétről hétre a világ egyik legerősebb bajnokságában játszik, többször szembe nézett Lionel Messivel és Cristiano Ronaldóval, ő mégis azt mondja, hogy az Ajax és a holland válogatott 21 éves védekező középpályása, Frenkie de Jong ellen volt a legnehezebb játszania.

Griezmann évek óta az Atlético Madrid húzóembere Forrás: NurPhoto/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

„Hogy ki a legjobb játékos, aki ellen valaha játszottam? Frenkie de Jongot mondanám. Folyamatosan nyomás alatt tartottam őt, de egyszer sem sikerült megszereznem a labdát" – mondta az Oh My Goalnak Griezmann, aki a Nemzetek Ligájában játszott a holland csodagyerek ellen.

Rossz hír Griezmann számára, hogy a jövőben gyakrabban fog találkozni De Jonggal, akiért a téli átigazolási szezonban 75+11 millió eurót fizetett a Barcelona.