Francesco Tottit a felesége 20 év együttélés után a személyi edzőjével csalta

Horizontal, Ilary Blasi, Francesco Totti
Former Italian football player Francesco Totti and his wife Italian TV host and model Ilary Blasi arrive for the 2018 Laureus World Sports Awards ceremony at the Sporting Monte-Carlo complex in Monaco on February 27, 2018. (Photo by VALERY HACHE / AFP)
Vágólapra másolva!
Nyáron bombaként robban Olaszországban a hír, miszerint húsz év együttélés és 17 évnyi házasság után az egykori olasz focicsillag, Francesco Totti és a neje Ilary Blasi szétmentek. Ekkor arról szóltak a pletykák, hogy az AS Roma legendája csalta meg a feleségét, ezért romlott meg a házasságuk. Totti azonban most a a Corriere della Sera hasábjain öntött tiszta vizet a pohárba.

Francesco Totti és az egykori táncoslány és műsorvezető, Ilary Blasi 2022-ben jöttek össze, majd 2005-ben kötöttek házasságot.

Az esküvőjüket akkor a tévé élőben közvetítette, ahol több mint egymillió ember követte. A házaspárt David Beckhamék olasz megfelelőjének tekintették,

és három közös gyermekük született: Christian (2005), Chanel (2007) és Isabel (2016).

Francesco Tottinak a gyerekei a legfontosabbak Forrás: NurPhoto via AFP/Silvia Lore/NurPhoto/Silvia Lore

Idén júliusban azonban megerősítették, hogy elváltak. "20 év együttlét után sajnos véget ért a kapcsolatom Ilaryvel" - írta akkor Totti.

Elterjedt a pletyka, hogy Totti félrelépett Noemi Bocchival. Ezt akkor minden érintett tagadta. Totti a közleményében sajnálatosnak nevezte a történteket és kiemelte: mindent, amit tett és mondott az elmúlt hónapokban a gyermekei érdekében tette.

A focista hozzátette, a jövőben is közösen szeretnék nevelni gyermekeiket.

„Megpróbáltam leküzdeni a válságot a házasságunkban, de

Továbbra is egységben leszek Ilaryval csodálatos három gyermekünk nevelésében, mindig nagy tisztelettel leszek a feleségem iránt."

A Corriere della Sera azt állította a Sportbible beszámolója szerint, hogy

Ilary körülbelül 18 hónappal ezelőtt viszonyt folytatott Cristiano Iovinóval, Totti személyi edzőjével.

Totti most tiszta vizet öntött a pohárba. Mint kiderült, Ilovino miatt ért véget Totti és Blasi házassága.

"Egyik csapás ért a másik után. Először is küzdöttem a lelki válságal, amiért véget ért a pályafutásom. Aztán ott volt

- mondta Totti, aki hozzátette, Ilary hűtlenségéről először tavaly nyáron jutottak a fülébe a pletykák.

Francesco Totti belenézett Ilary Blasi telefonjába Forrás: AFP/Valery Hache

"A barátaim figyelmeztettek, hogy Ilary csal engen, ráadásul nem is csak egyvalakivel. Emiatt belenéztem a feleségem telefonjába, - korábban nem tettem soha ilyet - és ilyen sms-eket találtam: Találkozzunk a szállodában! Ne, mégse, nem lenne okos dolog."

Totti elárulta, hogy ezt követően

depresszióba zuhant, aludni sem tudott. Közben pedig úgy tett, mintha semmiről nem tudna.

Azonban a Roma legenedájának is jóra fordult végül a története, ugyanis az új szerelmével, Noemi Bocchival január óta boldog párkapcsolatban élnek. Totti tagadja, hogy korábban csalta volna a feleségét a nála 11 évvel fiatalabb, 34 éves nővel.

Ami pedig a válását illeti, attól tart a korábbi focista, hogy Ilaryvel a bíróság elé kerül a házasságuk.

Ezerszer szívesebben adtam volna egy interjút, hogy futballról és a Romáról bszéljek, amit mindig a szívemben hordok" - zárta a szavait Totti.