Vágólapra másolva!
A hírek szerint hivatalosan a csütörtöki sajtótájékoztatón jelenti be az Alba Volán jégkorong-szakosztálya, hogy a 2008-2009-es idényben Szuper Levente védi a csapat kapuját.

"Az osztrák bajnokságra készülő Alba Volán csütörtökön 12.30 órakor sajtótájékoztató keretében jelenti be a kék-fehér klubnál bekövetkezett legfontosabb változásokat" - olvasható az Alba Volán jégkorongcsapatának hivatalos honlapján.

Nos, a hírek szerint a nagy bejelentés nem más, mint Szuper Levente szerződtetése. A FehérvárSport tudni véli, szinte biztosra vehető, hogy a magyar válogatott első számú kapusa az Alba Volánban folytatja pályafutását. A legutóbb a Milano Vipersben szereplő játékos már jó ideje Fehérváron készül.

A lap úgy tudja, a szakvezetés a napokban egy svéd védőt vár próbajátékra, aki vélhetően már a francia Briancon elleni pénteki és szombati felkészülési meccsen bizonyíthat is.

Az Alba Volán játékoskeretének változásai:
Érkezett: Todd Jackson (Newcastle Vipers), Blake Forsyth (Idaho Steelheads), Jobb Dávid (DAB), Hegyi Ádám (RT Bad Neuheim), Nagy Gergő (RB Salzburg), Fekete Dániel (Trondheim)
Távozott: Toni Sihvonen (Vaasa), Guntis Galvins (Dinamo Riga), Chris Allen (High1), Budai Krisztián (Kezmarok), Kangyal Balázs (Bp. Stars), Svasznek Bence (Bp. Stars), Majoross Gergely (Bp. Stars), Gröschl Tamás (Bp. Stars), Németh Péter (Bp. Stars), Németh Ádám Péter (UTE), Borostyán Gergely, Sam Ftorek