Vágólapra másolva!
Több gólcsúcs is megdőlt az NHL idényfelező All Star-gáláján, amelyen az olimpiai és világbajnok, Stanley-kupa-győztes Jonathan Toews csapata nyert meg 17-12-re a hazai sztár, a columbusi Nick Foligno együttese ellen.

Ilyen sok, 29 találat még soha nem esett, a régi, 26 gólos rekord a 2001-es mérkőzésen született. Tizenhét gólt még egyetlen győztes csapat sem szerzett, az 1993-as gálán 16-ig jutott a nyertes. A második harmadban 11 gól született, ezt megelőzően egy játékrész alatt maximum tíz gól esett (ez négyszer fordult elő, utoljára 2009-ben).

John Tavares a hatodik játékos az All Star történetében, aki négyszer is eredményes volt. Így olyan illusztris társaságba került, mint Wayne Gretzky (1983), Mario Lemieux (1990), Mike Gartner (1991), Vincent Damphousse (1993) és Dany Heatley (2003). Az NHL-pontlistáját jelenleg vezető Jakub Voracek ezúttal hat pontig jutott (3 gól, 3 gólpassz), ezzel beállította Lemieux 1990-es All Star-rekordját.

A vasárnapi összecsapás legértékesebb játékosának (MVP) a vesztes csapatban szereplő, hazai kedvenc Ryan Johansent választották, ő két gólt lőtt és két találatot készített elő. A washingtoni orosz sztár, Alekszandr Ovecskin a gála főszponzorától egy gépkocsit kapott, és a járművet felajánlotta egy Down-kóros gyermekekkel foglalkozó alapítványnak.