Elvágta a hokis nyakát az ellenfél korcsolyája

Brendan Connolly, a Fehérvár AV19 játékosa (fehérben) lő kapura az ifj. Ocskay Gábor jégkorong-emléktorna döntőjén, Székesfehérváron, a Fehérvár AV19 csarnokában 2015. szeptember 6-án.
Székesfehérvár, 2015. szeptember 6. Connolly, Brendan, a Fehérvár AV19 játékosa (fehérben) lő kapura az ifj. Ocskay Gábor jégkorong-emléktorna döntőjén, Székesfehérváron, a Fehérvár AV19 csarnokában 2015. szeptember 6-án. MTI Fotó: Bodnár Boglárka
Vágólapra másolva!
Súlyos sérülés történt a jégkorong Mol Ligában Újpesten, félbeszakadt a meccs. A kórházba szállított fehérvári hokis nincs életveszélyben.

Devon Krogh súlyos nyaki sérülése miatt a hosszabbításban, a 65. percben, 2-2-es állásnál félbeszakadt az Újpest-Fehérvár AV19 mérkőzés a jégkorong Mol Liga keddi játéknapján.

Rossz helyre lendült a korcsolya

Egy eleső játékos korcsolyája megvágta a fehérvári csapat kanadai légiósának a nyakát – tudta meg az MTI Énekes Lajos másodedzőtől. Krogh-t azonnal kórházba szállították, a bírók pedig félbeszakították az meccset.

Szerencsére nem a fő artéria sérült. A helyszínen lévő orvosok nyomókötést alkalmaztak, majd a játékost rohammentővel a Honvédkórházba vitték.

írta a klub honlapja.

A másodedző szerint Krogh nincs életveszélyben, az orvosok pár napig bent tartják. A vérzést elállító nyomókötést már levették, a mély vágási sebet összevarrják.