Vágólapra másolva!
Megkezdte a felkészülést a 2003/2004-es szezonra a Dunaferr férfikézilabda-csapata is. Az együttes játékoskerete nagy változásokon ment át a holtidényben, hiszen többen is távoztak Dunaújvárosból. A megoldást két szerb játékos, Vujin és Milosevic leigazolása jelentheti.

Kolics János és Imre Vilmos vezetésével megkezdte a felkészülést a Dunaferr férfikézilabda-csapata. Az újvárosi együttes a hazai bajnokik mellett a nemzetközi színtéren az EHF-kupában lesz majd érdekelt, ám erőnyerőként a gárda már a legjobb 32 között van, így csupán októberben kapcsolódik be a sorozatba.

A gárdából kulcsjátékosok távoztak: Szathmári János és Németh Attila Tatabányára szerződött, Julius Marcinkevicius pedig a svájci Schaffhausenben folytatja pályafutását. Szerencsére Katzirz Dávid eltiltása lejárt (a fiatal átlövő még a portugáliai világbajnokságon bukott meg a doppingvizsgálaton).

A csapat a hiány pótlására két légióst is szerződtetett, mindegyiket Szerbiából. Marko Vujin a Sintelonból érkezik, a 19 éves, 197 cm magas, 85 kg testsúlyú játékos a jobbátlövő posztján lesz bevethető. A másik játékos, a 17 éves Nikola Milosevic szintén a jobb oldalon lehet hasznára az együttesnek.