Vágólapra másolva!
A Magyar Kézilabda Szövetség javaslata alapján Pálinger Katalin, a Dunaferr kapusa és Perez Carlos, a Fotex-Veszprém átlövője lett a 2003-as esztendő legjobb kézilabdázója.

Bő egy hónappal a 2003-as év vége előtt egyre több sportágban jelölik meg, ki lett az év sportolója. A Magyar Kézilabda Szövetség is megtette javaslatát, ennek megfelelően a megtisztelő címet idén Pálinger Katalin és Perez Carlos érdemelte ki.

Pálinger a Dunaferr kapusaként magyar bajnok lett, a hazai kupában, illetve az EHF-kupában döntőt játszhatott, míg a tavalyi esztendő végén tagja volt a dániai Európa-bajnokságon 5. helyezést elérő csapatnak.

Perez a Fotex-Veszprém átlövőjeként magyar bajnok és kupagyőztes lett, tagja volt a portugáliai világbajnokságon olimpiai kvótát szerző, hatodik helyen végző válogatottnak, s egyben elnyerte a vébé gólkirályi címét is. Teljesítménye elismeréseként meghívást kapott a világválogatottba is.

Az év edzője Kiss Szilárd, a Dunaferr női együttesének mestere, az év kapitánya Skaliczki László, a férfikézilabda-válogatott szakmai irányítója lett.