Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, gyorsan megtalálta Herr Orsolya utódját a Győri Graboplast ETO nőikézilabda-csapata. A múlt keddi edzésen keresztszalag-szakadást szenvedett a válogatott kapust a Buducnost Podgorica elleni KEK-döntőn a Vasas kapusedzője, a korábban már visszavonult Farkas Andrea pótolhatja.

A bajnokságban ugyan már nem, a nemzetközi kupában viszont még lehet igazolnia a Győri Graboplast ETO nőikézilabda-csapatának, amely a múlt a keddi edzésen keresztszalag-szakadást szenvedett a válogatott kapus, Herr Orsolya helyettesítésére Farkas Andreát szemelte ki.

A Vasas női, és a Százhalombatta férficsapatának jelenlegi kapusedzője a klubtól származó információk szerint semmi különleges anyagi kéréssel nem állít elő, így az olimpiai ezüstérmes hálóőr minden bizonnyal a KEK-döntő két mérkőzésére Győrbe szerződik.

Az európai szövetség csak olyan játékos igazolását teszi lehetővé, aki ebben az évben nem lépett pályára a nemzetközi kupában. A Ferencváros, a Dunaferr, a Cornexi, a Vasas, a Metz és a Krim Ljubljana korábbi játékosának már csupán a játékengedélyét kell beszerezni az EHF-től.

Az már biztos, hogy nemcsak a Győr KEK-de a Ferencváros EHF-kupa-döntőjének mindkét 9összecsapását élőben lehet nézni a televíziókban.

A finálék időpontjai:
EHF-kupa:
Ferencváros - Podravka Koprivnica (horvát)
1. mérkőzés:
május 13., szombat 16:15 ó (m1), Népliget, vezeti: Dinu, Din (román)
visszavágó: május 20., szombat 17:45 ó (Sport1), Kapronca, v: Brunovsky, Canda (szlovák)

KEK:
Buducnost Podgorica (szerb-montenegrói) - Győri Graboplast ETO KC
1. mérkőzés:
május 13., szombat 20 ó (Sport1), Podgorica, v: Laursen, Nielsen (dán)
visszavágó: május 20., szombat 16.15 (m1), Győr, v: Abrahamsen, Kristiansen (norvég)