Vágólapra másolva!
A nyáron visszatér a Pick Szeged férfikézilabda-csapatához Laluska Balázs. A klub tájékoztatása szerint a 202 cm-es átlövő három idény után szerepel majd ismét a Tisza-parti bajnoknál. A 26 esztendős, 89-szeres válogatott játékos jelenleg a spanyol Ademar Leon alkalmazottja, és két évre kötelezte el magát a szegediekhez.

"Mint eddig is hangoztattuk, ezután is tartjuk magunkat ahhoz, hogy minden posztot szisztematikusan megerősítünk, valamennyire két egyforma tudású és képességű kézilabdást állítunk. Igaz, hogy eddig három balkezessel oldottuk meg a jobbátlövő szerepkörét, de csak Milorad Krivokapic volt az igazi, Bendó Csabát és Luka Zvizejt csak szükségmegoldásként alkalmazhattuk.

Hónapok óta tárgyaltunk Laluska Balázs menedzserével, Szörnyi Attilával, és megegyeztünk: július elsejétől kétéves szerződés köti hozzánk a válogatott átlövőjét" - nyilatkozta Lele Ambrus klubelnök a Délmagyarországnak.

A lap megkeresésére Laluska nem kívánt nyilatkozni, de menedzsere is csak azt közölte, amennyiben aktuális lesz az ügy, jelentkezni fog.