Vágólapra másolva!
Szlovéniai információk szerint alapos vérfrissítésre készül a szlovén Krim Ljubljana nőikézilabda-csapata, amelynek számos világklasszis játékosa visszavonul. A kétfős magyar légióból Kindl Gabriellára sem tart igényt a csapat, Siti Eszter pedig csak akkor maradhat, ha augusztusra egészséges lesz.

Szezon végén biztosan távozik a Krim Ljubljana nőikézilabda-csapatának három klasszis játékosa. Szlovén lapértesülés szerint a válogatottságtól a 2006-os Európa-bajnokságot követően visszavonuló Anja Freser és Natalija Derepasko utolsó évadját tölti a bajnokcsapatban, majd befejezi aktív pályafutását.

Nem tudni, hogyan dönt majd a szélső Tanja Oder, aki talán még egy év erejéig marad. Távozik viszont Olena Jacsenko, aki hazatér Ukrajnába, hogy befejezi pályafutását vagy sem, arról csak találgatások vannak.

A csapat két magyar játékosa sincs nyerő helyzetben, tudtuk meg a Delo című napilap újságírójától, Miha Hocevartól.

"Kindl Gabriellával nem hosszabbít szerződést a Krim, hogy a magyar átlövő hová tart, nem tudni. Siti Eszter abban az esetben maradhat, ha a következő szezonkezdetre, azaz augusztusra egészséges lesz. Amennyiben nem gyógyul meg, nem tart rá igényt a Ljubljana" - mondta a szlovén újságíró.