Vágólapra másolva!
Még egyetlen klub sem kereste meg az MKB Veszprém férfikézilabda-csapatát, hogy szeretné leigazolni Zarko Sesumot, noha az mkbveszprem.hu - amely nem a hivatalos weboldala a csapatnak - szerint a szerb átlövő a német Rhein-Neckar Löwennél folytatja a pályafutását. A 18-szoros magyar bajnok klub vezetése kedden délután arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Sesumnak 2011. június 30-ig szóló szerződése van.

"Az információt az mkbveszprem.hu portáltól vettük át, amelynek ide vonatkozó állítását az MKB Veszprém nem erősíti meg. A klub illetékese csupán arról adott tájékoztatást, hogy Sesumot csak a legtehetősebb német csapatok egyike tudná leigazolni" - áll a klub közleményében.

Hajnal Csaba ügyvezető igazgató a csapat további terveiről elmondta: úgy tűnik, a kapusok közül senki sem távozik. "Megnyugtató lenne, ha a csapatkapitányi tisztet is betöltő 40 éves Dejan Perics játékosként töltené ki még azt az egy évet, amiről a szerződése is szól. Szerdán dől el, hogy kapustársa, a magyar válogatott Fazekas Nándor korábbi bejelentését végleg visszavonja-e, mert ha igen, akkor továbbra is az MKB Veszprémet erősítheti. Bízunk abban, hogy ezt ő is így gondolja."

Forrás: mkbveszprem.hu
Az mkbveszprem.hu szerint Sesum a Löwené, az MKB Veszprém szerint nem

Az már korábban eldőlt, hogy a Veszprém ezen kívül három magyar válogatott játékossal erősít: Nagy Kornél (Dunaferr), Császár Gábor (Chambéry) és Laluska Balázs (Cimos Koper) csatlakozik Mocsai Lajos vezetőedző alakulatához. A 34 éves Ivan Lapcevic a visszavonuláson gondolkodik.