Vágólapra másolva!
Bár a januári, szerbiai férfikézilabda Európa-bajnokság kezdetéig valamivel több, mint száz nap még van hátra, a kedvezményes, húsz százalékkal olcsóbb, hat mérkőzésre szóló belépőjegyek már nincsenek forgalomban. Szeptember 15-től már csak egy napra szóló belépőket lehet vásárolni, amelyek két mérkőzésre szólnak.

A VajdaságMa információja szerint a nisi B csoport mérkőzéseire szóló bérletek mind elkeltek: a legtöbbet a macedónok, valamivel kevesebbet a svéd, valamint a német nézők vettek meg, míg a legkevesebb bérletre a csehek tartottak igényt.

A verseci csoportmérkőzésrekre (Szlovénia, Horvátország, Norvégia, Izland) szóló belépőknek a nyolcvan százaléka talált gazdára, valamivel kevesebb jegy (hatvan százalék) kelt el az A csoport találkozóira, annak ellenére, hogy a házigazda szerb válogatott is ebben a négyesben kapott helyet a szlovákok, a lengyelek és a dánok mellett.

A jegyeladás legrosszabbul Újvidéken halad, annak ellenére, hogy ott lép pályára az aktuális Európa-, világ- és olimpiai bajnok Franciaország, a vb-bronzérmes Spanyolország, valamint a magyar és az orosz válogatott is.

Szerbiában sokan bíznak abban, hogy a vendéglátó együttes döntőt játszik majd, ugyanis csak a fináléra szóló belépőkből eddig 4500-at adtak el.

Az Eb 2012. január 15-én kezdődik és 29-ig tart.