Vágólapra másolva!
A Diario de León információja szerint a világbajnok spanyol irányító, Carlos Ruesga Magyarországon folytathatja pályafutását. Az Ademar csillaga iránt a francia Montpellier mellett ugyanis a Pick Szeged és az MKB Veszprém is érdeklődik.

A súlyos anyagi válsággal küszködő Ademar León megválhat legjobb játékosaitól, ebből pedig a magyar piac is profitálhat. A Pick Szeged jó kapcsolatot ápol a spanyol klubbal, a közelmúltban egy-egy aláírt mezt, nadrágot, labdát és posztert küldött Leónba, hogy azt árverésre bocsátva a befolyt pénzösszegből rendezhesse sorait.

A Szeged ráadásul már szerződtette az Ademar bosnyák válogatott beállósát, Vladimir Vranjest, akit két újabb leóni követhet.

A Diario de León információja szerint a 23 éves brazil balátlövő, Raul Nantes is a magyar ezüstérmesnél köthet ki, de a legérdekesebb, hogy a világbajnok irányítóért, Carlos Ruesgáért is bejelentkezett a klub, noha érte a francia Montpellier és az MKB Veszprém is küzd.

Carlos Ruesga Forrás: AFP/Javier Soriano

A Handball-planet.com úgy tudja, a Wisla Plock bosnyák beállósa, Muhamed Toromanovic szintén közel áll ahhoz, hogy aláírjon Szegedre.