Vágólapra másolva!
Egyelőre nem tudni, mikor tartja esküvőjét Görbicz Anita és Vincze Ottó. A győri kézicsapat sztárja most még a pályán lévő feladataira koncentrál, ám amikor végleg befejezi a karrierjét, jöhetnek a gyerekek is - derült ki a Borsonline győri riportjából.

"Ottóban mindent úgy szeretek, ahogy van, ő maga a megtestesült férfiasság, süt belőle az energia" - jelentette ki Görbicz, aki hat éve látta meg először Vinczét, és egyből tudta, hogy ő az igazi.

A győri focisták utánpótlás- és nemzetközi menedzsere a helyi kézis lányok minden meccsét megnézi, a jelenléte párját plusz erővel, és jó adag adrenalinnal tölti fel. Ahogy Görbicz fogalmaz, tetszeni akar, tökéletes formára törekszik.

Azért odafigyelnek a feltöltődésre is, a legjobban külföldön tudnak pihenni, nemrég tértek vissza a második rodoszi útjukról, itthon pedig Yoda nevű mopszuk várta őket, ám Görbicz egy lóra is vágyik, csakhogy tart a sérüléstől is.

"Anita jó ember, óriási szívvel, a pályán és azon kívül is szenvedélyes, szóval az égiek nekem teremtették" - mondja Vincze. "A felhőcske fantázianevű süteménye utánozhatatlan, a krémes finomságokat jobban készíti, mint amilyen biztos kézzel lövi a hetest."