Öt emeletet zuhant a Vardar kézilabdázója

Robertina Mecevska, Mecsevszka, kézilabda
MACEDONIA, Skopje : Serbia's Lekic Andrea (L) vies with Macedonia's Mecevska Robertina during the 8th Women's Handball European Championships match on December 6, 2008 in Boris Trajkovski sports hall, in Skopje. Skopje hosts the preliminary round Group A matches including France, Hungary, Denmark and Romania as well as Group D with Germany, Croatia, Serbia and Macedonia. The championships will run until December 14. AFP PHOTO/ ROBERT ATANASOVSKI
Vágólapra másolva!
Az orvosok harcolnak Robertina Mecevska életéért, miután a Vardar 68-szoros macedón válogatott kézilabdázója ismeretlen okból kiesett ötödik emeleti lakásának ablakán.

A macedón sajtó szerint a játékos nem ment el csapata edzésére sem, de miután a hír megérkezett, Indira Kastratovic edző azonnal lefújta a gyakorlást.

Robertina Mecevska saját, ötödik emeleti lakásának ablakából zuhant a mélybe, az első jelentések szerint súlyos mellkasi sérülése és belső vérzése miatt azonnal meg kellett műteni.

Mecevskáért aggódik a kézilabda világa Forrás: AFP/Robert Atanasovski

A Sportmedia.mk értesülése szerint a játékos állapota stabil, eszméleténél van és tud beszélni. A portál úgy tudja, füves területre zuhant, ez tompíthatta az esést, így élhette túl a zuhanást.

A 68-szoros válogatott beállóst január közepén szerződtette a klub a WHC Metalurgtól, mert Begonja Fernandez sérülése mellett kellett valaki a posztra a német Anja Althaus mellé. Mecevska korábban két szezont a török Milli Piyango együttesében játszott.