Elárulták a Győr kézis terveit

Cornelia Nycke Groot, kézilabda
SERBIA, BELGRADE : Netherlands' Cornelia Nycke Groot tries to score during a Women's 2013 Handball World Championship match between Netherlands and France on December 10, 2013 at the Pionir Arena in Belgrade. AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC
Vágólapra másolva!
Három játékossal is erősít a nyáron a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata, legalábbis így tudja Herbert Müller, a német Thüringer HC edzője.

Érdekes nyilatkozatot tett Herbert Müller, a német Thüringer HC női kézilabdacsapatának edzője a román ProSportban. A szakember szerint a Győri Audi ETO KC a nyáron három játékossal is erősít, az egyik szerzemény az a holland Yvette Broch lehet, aki a francia bajnok Metztől érkezhet.

"A Midtjyllandtól távozó Cornelia Nycke Groot is Győrbe megy, ahol együtt játszhat barátnőjével, Brochhal. A Győr lesz nagyon erős lesz a következő szezonban is, hiszen úgy hallottam, Tomori Zsuzsa is odaszerződik" - nyilatkozta Müller.

Cornelia Nycke Groot is Győrben folytathatja Forrás: AFP/Andrej Isakovic

Tomorival és klubjával, a Ferencvárossal már hónapok óta tárgyal a klub, de információnk szerint egyelőre azért nem született megállapodás, mert a Fradi csak kemény feltételekkel lett volna hajlandó lemondani a válogatott csapatkapitányáról.

A 67-szeres holland válogatott Groot 2006 óta játszik Dániában, öt szezonon keresztül a Team Tvis Holstebrót erősítette, 2011 óta pedig az FC Midtjyllandban szerepel.

Müller az interjúban azt mondta, szerinte a női Final Fourba a címvédő Győr mellett a norvég Larvik és a montenegrói Buducnost biztosan bekerült, és a végső győzelemre utóbbi csapat a legesélyesebb, mert a világ legjobbja, Cristina Neagu ott játszik.