Vágólapra másolva!
Az előző idényben finalista montenegrói Buducsnoszt Podgorica balszélsője, Biljana Pavicevic szerint ezúttal a norvég Larvik számít a fő riválisuknak a női kézilabda Bajnokok Ligájában.

Ez a két csapat a hétvégén már bebiztosította csoportelsőségét a középdöntőben, a kétszeres címvédő Győri Audi ETO KC a Larviktól elszenvedett újabb vereségével biztos csoportmásodikként várja a negyeddöntőt.

Pavicevic az európai szövetség honlapján kedden elmondta: úgy véli, hogy jelenlegi formája alapján a Larviknak komoly esélye van a BL-trófeára, ugyanakkor ők is remekeltek a hétvégén, és 26-18-ra verték a mögöttük álló orosz Dinamo Szinarát.

A Győr mellett már csak a hazai pálya szól?

Kiemelte: ők is hallották azokat a véleményeket, amelyek szerint a Buducsnoszt számít favoritnak, ám ezeknek nem tulajdonítanak nagy jelentőséget, mert ha már most az elődöntőre vagy a döntőre gondolnának, akkor olyan meccseket is elveszítenének, amelyeket nem szabadna.

Amorimmal nem kell számolnia a Buducsnosztnak Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A szélső szerint a Győr mellett szól majd, hogy a négyes döntőnek Budapest ad otthont, de azon lesznek, hogy ha összetalálkoznak a címvédővel, akkor legyőzzék. Az biztos, hogy a Larvik, a Podgorica és a Győr elkerüli egymást a negyeddöntőben.