Vágólapra másolva!

Idén is az MVM a budapesti négyes döntő főszponzora

Idén is az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének főszponzora.

"Eddig is sok energiát adtunk a magyar kézilabdasport legjobbjainak, most pedig büszkék vagyunk rá, hogy a második Final Fournak is névadó szponzora lehetünk. Hisszük, hogy az esemény budapesti megrendezése tovább emeli Magyarország és a társaságcsoport rangját mind idehaza, mind pedig nemzetközi szinten" - idézte az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) hétfői közleménye Nagy Csillát, az MVM Csoport megbízott kommunikációs igazgatóját.

Az első számú európai kupa négyes döntőjét május 9-10-én rendezik meg Papp László Budapest Sportarénában. Egy évvel ezelőtt a Győri Audi ETO KC emelhette a magasba a trófeát tízezer szurkoló előtt, miután izgalmas mérkőzésen győzött a montenegrói Buducnost Podgorica ellen.


A négy részt vevő csapat a negyeddöntő után, vagyis április 12-t követően válik ismertté, a sorsolására egy nappal később kerül sor. Ezen az eseményen mutatják be a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem végzett diákjai által elkészített új trófeát is, amelyet majd az idei győztes emelhet a magasba.