Vakbélműtéten esett át a Pick Szeged sztárja

Kijev, 2014. november 26.
Jonas Källman, a Mol-Pick Szeged játékosa az ukrán Motor Zaporizzsja kapujára dob a férfi kézilabda Bajnokok Ligája D csoportjának hetedik fordulójában Kijevben 2014. november 26-án. (MTI/EPA/Tecjana Zenkovics)
Kijev, 2014. november 26. Jonas Källman, a Mol-Pick Szeged játékosa az ukrán Motor Zaporizzsja kapujára dob a férfi kézilabda Bajnokok Ligája D csoportjának hetedik fordulójában Kijevben 2014. november 26-án. (MTI/EPA/Tecjana Zenkovics)
Vágólapra másolva!
Vakbélműtéten esett át a MOL-Pick Szeged svéd szélsője, Jonas Källman. A játékos jól van, holnap kiderül, mikor engedik ki a kórházból. 

Jonas Källman a hétfői edzésen nem érezte jól magát. Azonnal kórházba szállították, ahol vakbélgyulladást állapítottak meg nála, és egyből megműtötték.

"Tüzetes vizsgálatra került sor, Jonas állapota nem javult, így elkerülhetetlen volt a beavatkozás. A gyulladt vakbelet eltávolítottuk, a műtét jól sikerült. Arról, hogy mikor térhet vissza, arról kedden délután tudok majd többet mondani - nyilatkozta a Pick Szeged honlapjának dr. Szabó István, a MOL-Pick Szeged csapatorvosa.

Jonas Källman az ukrán Motor Zaporizzsja kapujára lő BL-meccsen Forrás: MTI/EPA/Tecjana Zenkovics

A svéd szélső nagyon fontos szereplője Juan Carlos Pastor edző védekezési stratégiájának, kiesése nagyon rosszkor jött a THW Kiel elleni BL-negyeddöntő előtt a bajnokság rangadóján Veszprémbe látogató Szegednek.