1500 Veszprém-szurkoló lesz Kölnben

Renato Sulic, Filip Jicha, kézilabda
HUNGARY, Veszprém : Czech Filip Jicha (R) of German THW Kiel fights for the ball with Croatian Renato Sulic (L) of Hungarian of MKB Veszprem on October 18, 2012 in Veszprem during their EHF Champions League match. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Élménypark várja a Veszprém Aréna előtti téren az MKB-MVM Veszprém szimpatizánsait a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntője alatt május 30-án és 31-én, miközben a csapatot várhatóan 1500 szurkoló kíséri el Németországba.

A gárda már tavaly is résztvevője volt a kölni Final Fournak - negyedik helyen végzett -, és akkor is szerveztek programot a Veszprém Aréna elé. Rózsa Iván, a Telekom vállalati kommunikációs igazgatója elmondta: a közös szurkolás lehetőségét megteremtő parkba ellátogatók május 30-án és 31-én egy 45 négyzetméteres LED-kivetítőn követhetik majd a két elődöntőt, a zárónapon pedig a bronz-, illetve az aranyéremért folyó csatákat.

Hozzátette: arról is gondoskodni fognak, hogy Kölnből friss hírek, üzenetek, képek és videók jussanak el a szurkolói parkba, onnan pedig biztató üzenetek, és remélhetőleg gratulációk is a csapathoz.

Idén is Veszprém-Kiel lesz az elődöntőben Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

A meccsnézés mellett egész napos programokkal - többek között tippelős és célba dobó versennyel, gyerekeknek szóló játékokkal - várják a szurkolókat. A kölni Final Four első elődöntőjét a spanyol Barcelona és a lengyel Kielce vívja 15.15-kor, míg a Veszprém és a német THW Kiel csatája 18.00-kor kezdődik. Másnap, május 31-én negyed 4-kor lesz a bronzmeccs, délután 6-kor pedig a finálé.