Súlyos büntetést kaphat a bírót meglökő Veszprém-drukker

Veszprém, kézilabda
Veszprém, 2016. április 30. Szurkolók az MVM Veszprém - Vardar Szkopje férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágó mérkőzésen a Veszprém Arénában 2016. április 30-án. MTI Fotó: Kovács Anikó
Vágólapra másolva!
A Veszprém Handball Team Zrt. közleményben tudatta, hogy a videofelvételek alapján az egyik szurkolójával szemben eljárást és kitiltást kezdeményezett. A drukker az április 30-ai Veszprém-Vardar BL-mérkőzés utolsó percében meglökte a bírót, aki aztán el is esett.

"Amint a rendőrség és a mérkőzés szervezője által vezetett eljárások véget érnek, az elkövető ellen a jogszabályban meghatározott

minden hazai, általunk szervezett sportrendezvényről" - írja a Veszprém a "Feljelentés sportrendezvény megzavarása miatt" című közleményében, a saját weboldalán.

Forrás: MTI/Kovács Anikó

"Ezúton is szeretnénk kifejezni őszinte sajnálatunkat a történtek miatt, és bízunk benne, hogy egy ember elfogadhatatlan cselekedte nem fog rossz fényt vetni az Európa szerte minden sportbarát által elismert veszprémi szurkolótáborra.

a hasonló esetek kapcsán. Reméljük, hogy hasonló esemény soha többé nem fordul elő a mérkőzéseinken" - olvasható a kommunikében.

A Veszprém nem ír konkrétumot a szurkoló tettéről, de a videón jól látható, hogy a drukker meglöki a bírót, aki aztán el is esett.