Sabaté: Valami plusz hiányzott

Xavier Sabaté, Veszprém, kézilabda
Zágráb, 2015. október 3. Xavier Sabaté, az MKB-MVM Veszprém edzője a horvát PPD Zagreb ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A csoportjának harmadik fordulójában játszott mérkőzésen Zágrábban 2015. október 3-án. (MTI/EPA/Antonio Bat)
Vágólapra másolva!
Elkeseredetten nyilatkozott Xavi Sabaté, az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője az elveszített Bajnokok Ligája-döntője után.

A vasárnapi finálét lezáró sajtótájékoztatón a spanyol tréner elmondta, 45 percig nagyon jók voltak, de utána leromlott a támadójáték, majd a védekezés is, és ekkor kezdett el remekelni a Kielce kapusa.

"Meccslabdákat hagytunk ki miatta, majd nekünk kellett egyenlíteni. Most nem sikerült győznünk, valami plusz hiányzott. Nagyon szomorúak vagyunk az eredmény miatt és a szurkolóink miatt is" - fogalmazott Sabaté. Hozzátette: tanulni kell ebből a fájó vereségből.

Xavier Sabaté Forrás: MTI/EPA/Antonio Bat

Talant Dujshebaev, a Kielce vezetőedzője elismerte, hogy 45 percig a Veszprém sokkal jobb volt csapatánál. "Hittünk a győzelemben,

Ismerem a Veszprémet, korábban a magyar válogatott szövetségi kapitánya voltam, és most azért nem vagyok száz százalékig boldog, mert barátokat kellett legyőznünk."

A veszprémi Iváncsik Gergő elmondta: nagy céljuk volt, hogy végre megnyerjék a BL-t, de valami miatt nem sikerült. "Nehéz ilyenkor bármit is mondani, mert nem tudjuk a választ, mi történt velünk az utolsó negyedórában" - tette hozzá.