Vágólapra másolva!
A THW Kiel elleni Bajnokok Ligája-meccs megnyerése után Nagy László és Schuch Timuzsin betartotta a szurkolóknak tett ígéretét, és közelebbről is megnézte a Balti-tenger vizét.

A Telekom Veszprém kézilabdacsapata szerdán nagyszerű győzelmet aratott a THW Kiel otthonában. Ahogy az ilyen idegenbeli csaták során megszokhattuk, ezúttal is szép számú veszprémi drukkerhad kísérte el a csapatot a Balti-tenger partján fekvő kikötővárosba.

A mérkőzés előtt néhány bátor szurkoló megnézte magának, hogy mit is tud ez a híres Balti-tenger így február elején, és egy alkalmas helyen egy vaslétrán néhányan lemásztak, hogy legalább térdig vagy combközépig jeges fürdőt vegyenek.

Mikor a csapat hírét vette a huszáros tettnek, Nagy László és Schuch Timuzsin rögtön kijelentette, ha győznek a nagy rivális otthonában, akkor követik a szurkolók példáját. Nem a levegőbe beszéltek, előbbi hat góllal, utóbbi a szokásos remek védőmunkával vette ki a részét a sikerből, hogy aztán beválthassák ígéretüket – irány a tenger!