Vágólapra másolva!
Hatalmas ünneplésbe torkollott az MKB-Euroleasing Sopron nőikosárlabda-csapatának pénteki bravúrja, a francia Bourges-t legyőző magyar bajnok ugyanis fennállása során először bejutott az Euroliga négyes döntőjébe.

A diadal utáni történéseket Török Zoltán ügyvezető elevenítette fel: "Fantasztikus hangulatú vacsorát rendeztünk, mindenki mondott tósztot, ráadásul a lányok könyörtelenül bevasaltak rajtam egy év elején tett meggondolatlan ígéretet. Tudvalévő ugyanis, hogy antialkoholista vagyok, de még októberben azt találtam mondani, hogy ha bejutunk a Final Fourba, akkor mindenkivel iszom egyet. Őszintén szólva nem tudom, hány mojito koktélt tettek elém, de most rendesen csúszik alattam a hó... Merthogy épp Ausztriában síelek."

Az éjszakai ünnepségen utolsóként szóra emelkedő klubigazgató köszöntőjében kifejtette, hogy a mostani együttes eredményességben utolérte az 1998-ban Ronchetti-kupa-győztes soproni alakulatot.

"Azt mondtam, sosem éreztem még azt, hogy ennyire szeretném együtt tartani a csapatot, mint most. Szavaimat vastaps fogadta, egyébként már javában zajlanak a tárgyalások ezen célkitűzésemmel kapcsolatban" - tette hozzá Török Zoltán.

Arra a kérdésre, hogy Sopron megpályázza-e a négyes döntő rendezését, az ügyvezető annyit mondott: erre térjünk vissza a jövő héten.