Vágólapra másolva!
Az egyik legidegesítőbb amerikai sajátosság, hogy amint valaki kikerül a pálya fölötti kivetítőre, azonnal magából kivetkőzve őrjöngeni kezd. Néha, de tényleg csak nagyon néha azonban van értelme a jumbotron nézőtéri képeinek. 

Minnesotában ugyan a jégkorong a legnépszerűbb sport, de a kosárcsapatot is sokan szeretik, főleg, ha éppen sikeres. Amikor Kevin Garnett (Latrell Sprewell és Sam Cassell mellett) itt játszott, a Wolves fajsúlyos csapat volt az NBA-ben, nem csoda, hogy a nagyszerű erőcsatárt a tenyerükön hordozták a szurkolók.

Például a felvételen látható úriember is, aki 2003-ban olyan lelkes tánccal ünnepelte Garnettet a lelátón, hogy a rendezők kénytelenek voltak kikísérni. Garnett aztán eligazolt, 2008-ban bajnok lett a Bostonnal, majd két évet lehúzott New Yorkban, míg végül idén télen visszaigazolt első NBA-csapatához, a Minnesota Timberwolveshoz.

Lo expulsan por "liarla" en un partido de Basquet y 12 años después vuelve con sus hijos al estadio..... ¡¡Y la vuelve a liar!! pero simplemente... EL PUTO AMO!! :D :D :D

Posted by Cabronazi on Saturday, May 2, 2015

Első minneapolisi meccsén – nyilván nem véletlenül – a fancam megtalálta az időközben kicsit megőszült, elterebélyesedett urat, aki ekkor már gyerkőceivel volt kint a meccsen. A nézők megőrültek a látványától, és gyermekei hosszas unszolására végül 12 év szünet után újra színpadra lépett Kevin Garnett legnagyobb rajongója.